Milan-Cagliari, vilken match! Illa Hamburg. Darren Bent 5 mål!

Hej, har precis kollat färdigt på Hamburg-Bochum, kommer till den matchen senare börjar med den underbara matchen mellan Milan och Cagliari!
Jag hade inte särskilt höga förväntningar på matchen, det var ju Serie A som jag ärligt talat inte haft bra koll på i år.
Hade en halvtimme över innan Bayern's match skulle starta så jag kollade på Milan-matchen.
Det blev en riktigt rolig match, 2 tidiga mål av Clarence Seedorf som fixade Milan's ledning och 1-1 kom kort därefter av Matri.
Det kändes som att det trots allt kunde bli en bra match. Oj så rätt jag hade!
Cagliari's trequarista Lazzari fixade ledningen 2-1 i den 30'onde minuten, trodde Cagliari hade en bra chans i den här matchen efter att ha sett inledningen. De hade bra möjligheter och vassa kontringar.
Milan replikerade i den 38onde minuten genom Marco Borriello. 2 minuter senare hade Milan tagit ledningen genom Alexandre Pato. Ett riktigt snyggt mål, Ronaldinho assisterade och Pato dunkade upp bollen i krysset.
Ronaldinho utökade ledningen på straff efter att Borriello blivit nedragen, solklar straff och Ronaldinho's straffmål var minst lika solklart.
Brasilianaren Nene blev inbytt i den 64de minuten, 5 minuter senare stänkte han dit 4-3.
Jag anade att Cagliari skulle komma tillbaks men Milan höll undan. Riktigt rolig match som sagt.

För övrigt om matchen:

-Ronaldinho såg ut att vara riktigt spelsugen! Tro det eller ej men ibland visade han gammal Barcaform!

-Ett drömanfall av Milan var centimeter ifrån att ge utdelning. Seedorf passade Pato som på ett tillslag passade och tog sedan en löpning. Ronaldinho var inte efter utan klackade mycket elegant fram en genomskärare till Pato som stoppades av försvarare i sista stund. Oerhört läckert anfall!

-Martin Åslund som var expertkommentator var ganska jobbig att lyssna på faktiskt. Kom med lååånga utläggningar hela tiden och hans röst och dialekt känns bara fel för en expertkommentator.
Nej, jag föredrar Glenn Hysén!

**********

Nästa match på menyn var Bayern Munchen-Bayer Leverkusen. En bra match med mycket chanser som slutade 1-1 efter att Mario Gomez gett Bayern ledningen i den 8onde minuten. Skytteligaledaren Stefan Kiesling svarade snabbt med 1-1 och jag både trodde och hoppades på en liknande match som Milan-Cagliari, men icke. Matchen slutade 1-1. Vilket var ett bra resultat för Hamburg.

**********

Sedan var det Hamburg-Bochum i mitt minimarathon. Hade höga förväntningar på Hamburg trots alla skador och sjukdomar.
Hamburg inledde också bra och skapade mycket chanser. Men målen uteblev. Nej förresten en hörna nickades in, men domaren dömde felaktigt bort målet!
Kändes grymt irriterande och frustrerande.
Hamburg fortsatte dock att rada upp chanser, men målen uteblev. Bochum avgjorde dock i den 77nde minuten på en kontring. Målskytt: Dennis Grote.

**********

För övrigt:

Tottenham krossade Wigan totalt! Hela 9-1 (!!) Jermaine Defoe stod för hela 5 mål(!!) Vilket tar upp han i skytteligaledning 1 mål mer än Fernando Torres.
Såg tyvärr inte matchen, mer om den hittar du här

Aftonbladet skrev igår att skadade Cristiano Ronaldo höll på med mobilen efter Higuain's 1-0 mål. Nu har dem tagit bort artikeln, helt rätt tycker jag. För snälla nån? Vem bryr sig om Ronaldo smsar att det blev mål till någon av sina vänner? Hur konstigt vore det? Det hade varit annorlunda om han satt på bänken men nu var Ronaldo på läktaren.

Bayern Munchens sportchef avslöjar idag att Chelsea bjöd 700 miljoner plus Jose Bosingwa som värderas till 150 miljoner kronor för Bayern's Franck Ribéry. Låter som väldigt mycket! Artikeln hittar du här

Fransesco Totti gjorde hela 3 mål på 20 minuter idag för Roma! Totti blev stor hjälte eftersom att Roma vann med just 3 mål mot 1.

Sporting Lissabon är intresserade av Elfsborg's Emir Bajrami skriver expressen . Vore kul för Bajrami om han kom ut i Europa, men för att bli riktigt bra måste han vara jämnare och höja sin lägstanivå. Han har samma problem som Martin Mutumba, vissa matcher dominerar han och är fullständigt överlägsen, andra matcher tappar han boll och är allmänt osynlig.

Malmö ff har slutat slösa dyra pengar på nyförvärv, istället letar man talanger. Josef Ibrahim 18 år är på väg till malmö. Mer hittar du här

Det var allt jag hade att komma med idag. Mer inlägg imorgon!