Lite La Liga. Grym målgest!

Har sett 2 La Liga matcher. Först var det Valencia-Mallorca där Valencia hade allt spel och skapade mycket chanser, men David Villa lyckades göra 1-0. Grymt bra målskytt det där. Hugger på allting och är snabb och har ett giftigt skott.
Jag tycker att Barcelona borde köpt honom istället för Zlatan Ibrahimovic. Villa är mer lik Eto'o och en mycket bättre målskytt.
Är Villa skadefri i år så vinner han skytteligan.
För övrigt hade Valencia ett fenomenalt läckert anfall! Hoppas det kommer upp på youtube senare. Riktigt godis.
David Villa med en crossboll från halva plan till Juan Mata som står i straffområdet och klackar bak bollen på volley till Joaquin som drar bollen direkt på volley i stolpen. Hade den suttit hade det varit årets mål, det kan jag säga redan nu.
Mallorca lyckades få en straff och 1-1 blev slutresultatet efter en bra straff.
**********

Sedan var det derbyt mellan Sevilla-Malaga där Sevilla fansen bjöd på bra stämning.
Sevilla bjöd också på ett bra tryck på planen och hade i stort sett allt. Men Malaga kontrade in 2 mål, och 2-0 till Malaga var det på tavlan inför andra halvlek.
I andra halvlek fick dock Sevilla lite bättre utdelning, Luis Fabiano gjorde 2 mål och matchen slutade också 2-2.