IVAN OBOLO KLAR FÖR TURKISK KLUBB! OCH DET ÄR INTE GALATASARAY!

Hej. Sprängstoff är synonymen till dagens rubrik. Det är alltså så att jag fått höra från flera säkra källor att AIK's Ivan Obolo är klar för en Turkisk klubb. Det snackades tidigare om storklubben Galatasaray, men klubben är mindre en så. Vad jag fått höra tillhör klubben nedre halvan. Prislappen har jag inte fått information om än, men det kommer så småningom.
Ingenting är bekräftat men källan är trovärdig och har i stort sett alltid haft rätt när det gäller övergångar in och ut för AIK.
Han avslöjade till exempel att Antonio Flavio var spelaren AIK tittade på under sommarens vistelse till Brasilien. Men som sagt ingenting är helt säkert men mycket trovärdigt. Alltså lär Mr. Björn Wesström och SIR Mikael Stahre ha hittat ett nyförvärv i Brasilien.
**********
För övrigt, här är the sun's artikel om Markus Jonsson till Stoke.
**********
Ruud Van Nistelroy är på väg bort från Real Madrid, klokt om han vill spela i VM nästa år. Real har helt enkelt inte plats för en stor spelare som Ruud. Arsenal har varit intresserade men Liverpool är skyttekungens drömdestination.
Tror att han kan bli bra för Liverpool, säker målskytt som i stort sett alltid levererar.
**********
Kort inlägg, måste iväg till Råsunda för att lämna en halsduk till minne av avlidne AIK-supporten Sven-Lennart Olsson.
Vila i frid broder.
**********
Och glöm för guds skull inte AIK-Troja Ljungby imorgon fredag i hockeyallsvenskan. Matchen spelas till Lennart's ära och den som inte kommer missar att hedra en av AIK's största.
**********


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0