Ingen Mr. Norling till Hif.

Hej. Blir ett kort inlägg pga tidsbrist.
Dagens hittils Allsvenska nyhet får väl ses som att det inte blir någon Rikard Norling, Tony Gustavsson, Åge Hareide eller Roland Nilsson. Utan det blir...
... Conny Nilsson!
Jaha? Tänker ni. Conny Nilsson var mannen som sog upp Assyriska till Allsvenskt kval. Alltså en Superettan tränare. Hade jag varit Helsingborgssupporter hade jag känt viss besvikelse. Det snackades om en tränare som vunnit Superettan och året därpå kommit 2a i Allsvenskan. Och det sncakades om en landslagstränare och om en man som var ynka poäng ifrån att förtjäna bragdguldet genom att rädda kvar Örgryte i Allsvenskan. Åge misslyckades, men får ändå ses som en fantastisk tränare.
Och istället för sådana namn kommer en superettan tränare in. Billigt val säkert, men är tveksam angående hur ljus framtiden blir för Helsingborg och Conny Nilsson.
**********

En annan intressant sak är att ifk göteborg ville köpa BP's 22åring Philip Haglund för 4 miljoner kronor. Men Bp krävde dubbelt så mycket! Och det lär inte bli någon affär. AIK är en klubb som nämnts som heta kandidater till Philip.
Orimligt av BP att kräva 8 miljoner för en oprövad spelare, 6 miljoner max känns rimligt.
**********
Tycker lite synd om Erik Edman, vars Wigan krossades igår på White Hart Lane mot Tottenham med hela 9-1!
Erik var enligt många tidningar sämst på plan.
**********

Som du säkert vet blev det 0-1 mellan Liverpool-sunderland tidigare i år då Darren Bent tog hjälp av en inkastad badboll för att göra mål.
Nu har Sunderland supportern Kevin Barlow köpt den för ca 4 260 kronor. Han donerade den till ett museum.
**********

För övrigt var det här ganska kul. En kille som ser ut att vara 10 år springer in på planen efter Valencia-Osasuna och finter bort vakterna.

**********
Dags att gå.
Tack för mig.

**********


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0