Zlatan i vadslagning. AIK nobbar Bahne och Jonsson. Heskey till pool?

Har inte haft tid att skriva idag, varit tvungen att inhandla de sista julklapparna.
På tal om julen, så verkar det som att vi får snö på julafton. Fan vad härligt! Det ligger minst 2 dm snö nu, och det är dan före doppardagen.
Man kan dock aldrig lita på de svenska vädergudarna.
På tal om jul så brann bocken ner i gävle. Spana in den här tråden:
https://www.flashback.info/showthread.php?t=1082883  rolig läsning angående bocken..
**********

Dags att glida in på det fotbollsmässiga. Den gamle hjälten Andreas Andersson gör comeback på fotbollsplanen. Division 5 laget Andrea Doria har knutit till sig den gamle skyttekungen.
Tycker faktiskt lite synd om AIKbloggaren Jocke Hall som har ett supporterlag med namn Råsunda FC (blanda inte ihop med Råsunda IS) Jocke sökte spelare som Martin Åslund som ännu inte svarat. Nu missade han chansen att ta hem Andreas Andersson.
Han får väl hoppas på Mats Rubarth och även Daniel Tjernström om några år...
**********

AIK nobbar den finländske målvakten Magnus Bahne vars kontrakt nyligen gått ut med Halmstad. Tror han hade kunnat vara ett riktigt bra komplement till Tomi Maanoja. Många AIKare är kritiska till Tomi och hur hans form är med tanke på den 1 års långa skadan.
Men jag är nästan säker på att han kommer tillbaka starkare än någonsin.
AIK nobbar även högerbacken Markus Jonsson, som igår öppnade för AIK. Sportchef Mr. Björn Wesström anser att Jonsson inte ingår i AIK's planer.
Jag är säker på att han vet vad han gör.
**********

Zlatan Ibrahimovic har enligt tidningen El mundo deportivo slagit vad med sin egen tränare Josep Guardiola. Pep utmanade Zlatan för att få honom målmedveten.
Vadet går ut på att Zlatan ska göra minst 40 mål under den här säsongen. Känns otroligt, men man vet aldrig med våran supersvensk.
Inget pris har nämnts.
**********

Lite Silly Season rykten.
Liverpool jagar anfallare, det har snackats om Luca Toni och Ruud Van Nistelrooy. Nu kommer en ny lirare in i bilden. Aston Villas anfallare Emile Heskey sägs vara mycket attraktiv för Merseyside klubben.
Om Heskey skulle värvas, känns det som ännu en ytterst tveksam affär av Rafa Benitez.
Men jag känner på mig att det är något lurt med Liverpools anfallsjakt. Ska de helt plötsligt ha ett tvåmannaanfall? För Heskey är ingen spelar man köper in för 250 miljoner och sedan placerar på bänken.
Nej, det låter otroligt men kan det vara så att Fernando Torres är på väg bort..?

För övrigt ganska dött på marknaden idag..
**********

Inte så mycket mer att ta upp nu. Mer inlägg senare ikväll eller imorgon.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Tja! Tack för en intressant blogg, är iofsig iff iffare (MFF)... Men trots att du e AIK:are så är den läsvärd ;) Men jag tycker väl att du kan sprida dina källor lite. O angående pool's anfallsjakt så kan jag aldrig tänka mig att någon över huvud taget skulle betala 250 miljoner för Heskey, han är Max en 60 miljoners man, förmodligen inte ens det... Inte ens för Rafa

2009-12-23 @ 22:29:17
Postat av: fotbollsfunderingar

Tack så mycket!

Okej ska absolut tänka på att sprida mina källor bättre...

Grejen med Heskey är att han spelar i det engelska landslaget och är viktig för Aston Villa som i smras satte ett pris på honom där de sa runt 200-250 miljoner kronor..

2009-12-24 @ 11:43:50
Postat av: Anonym

Killen är dessutom snart 32, den som köper honom för 250 millar kan ta på sig tvångströjan o börja medicinera direkt :)

2009-12-24 @ 12:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0