Mycket nytt!

Hej. Mycket nyheter denna fredagskväll. Har inte så mycket tid till att skriva, ska på AIK hockey snart. Efter det lär det bli ett till inlägg. Ska försöka få med det mesta nu.

Jag börjar med lite nyheter och avslutar med lite länkar.
Gais har hittills inte fått några bud på skytteligavinnaren Wanderson Do Carmo. Gais värderar Wanderson till 20-25 miljoner, med all rätt enligt mig, han har varit makalös 2 år i rad i Allsvenskan, trots att han bara är 22 år.
Gais säger att de säljer andra spelare om Wanderson mot all förmodan stannar.
Mer Wanderson. Brassen spelade ett antal matcher utan arbetstillstånd i år. Örebro har överklagat, och skulle överklagan gå igenom hade den Allsvenska tabellen kunnat ändras. Nu blev dock fallet inte så, förbundet avslog överklagan om att Wanderson friade.
Fega svff.
**********

Halmstads tränare Jan Andersson lämnar klubben efter 6 år. Tror hbk får ta största smällen, även om de bara kom på 13onde plats i år så är Janne en riktigt bra tränare och var aktuell att ta över landslaget i år.
Jag drar iväg en chansining på ny klubbadress.
Hammarby säger jag.
**********

Grymt mycket om Söndagens El Clasico, främst på fotbollskanalen som har rättigheterna till matchen. Eller rättare sagt tv 4 som äger fotbollskanalen har rättigheterna.
Ska bli en galet intressant match, vågar dock inte hoppas på för mycket. Har en svag känsla av att det inte alls blir lika kul som tidningarna tror.
Finns mycket intressanta spel, tror jag kommer spela på 3 skrällar, tex ger det 301 gånger pengarna om Barcelona vinner lika stort som förra året. Med 6-2 alltså.
**********

Manchester Uniteds klippa Nemanja Vidic har ryktats bort fån regninga Manchester. Anledningen är att hans fru inte trivs i klimatet. Barcelona, Milan och Real Madrid ryktas som nya klubbar.
Idag dementerar Vidic ryktena och säger att han vill stanna i Utd.
Tror han stannar minst över vintern i alla fall.
**********

Den förre detta dram tillika dif-tränaren André Jeglertz är intresserad av att ta över Landskrona BOIS enligt fotbolldirekt.se, eller rättare sagt Landskrona är intresserade av Jeglertz.
Har aldrig sett Jeglertz storhet som tränare så kan inte kommentera situationen.
**********

Skulle bjuda på länkar också. signaturen "butiksråttan" på gnagarforum, som jobbar i AIK-shopen och hade en nära relation med avlidne Lennart Olsson förmedlar sina tankar på AIK.se här är texten

**********
Det bokstavligen kryllar av AIK-spelare i Sportals Allsvenska elva 2009

**********
Allt jag hade att bjuda på. Som sagt, bilder från hockeyn kommer ikväll.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0