Talangjakt. Tänk vad det kan löna sig! Tagga ner Pandev. FIFA-omröstningen! Ivan Obolo går.

Hej. kan börja med att jag fått en efterlängtad kommentar. Tack Jim!
Igår hittade jag en riktigt rolig och bra hemsida, http://www.imscouting.com/ där man kan kolla upp i stort sett världens alla spelare. Skickade sidan till en kompis och båda satt som fastklistrade och spanade talanger från 21 till 01.00 ungefär.
Riktigt kul, hittade en del namn som kan vara värda att kolla upp senare i framtiden.
Bland annat en 17 årig brasse med namn Neymar spelar i Santos, ja klubben där Pelé och Robinho spelade en gång i tiden.
33 matcher har han mäktat med i år och gjort 10 mål och 3 assist. Riktigt intressant spelare, lägg namnet på minnet.

På tal om talanger, Romelu Lukaku säger jag bara! 16 år gammal, 192 centimeter lång 95 kg tung. Inte nog med att han är ett kraftpaket, han har mäktat med 9 mål på 20 matcher i Anderlecht! Det är grymt imponerande, mål i nästan varanann match.
**********
Barcelona har äntligen gått med på att ge Balkan sina 1,5 miljoner. Pengarna ska Balkan ha för att Zlatan har spelat där, och vad jag förstått har de skrivit någon sorts klausul.
Jag förstår egentligen inte vad Barcelona bråkade om, 1,5 miljoner är kaffepengar. Känns bara töntigt att vägra släppa ifrån sig 1,5 miljoner.
För Balkan däremot är pengarna guld värda. Tänk vad det kan löna sig med att vara först med en spelare som sedan blir gigantisk.
En inte alltför vild gissning är att Balkan är extremt nöjda nu.
**********

Goran pandev, Lazios kontroversiella anfallare som kommer från makedonien är verkligen kontroversiell. Han var på väg bort från klubben i somras, men Lazio satte ett för högt pris så att de eventuella köparna ryggade tillbaka.
Goran Pandev blev rosenrasande bokstavligt talat och ett bråk startades mellan president Lotito och Pandev.
Det hela resulterade med att Pandev inte fick spela på 4 månader, och nu samtidigt som han tränar själv driver han en rättsprocess för att få sitt kontrakt med Lazio brutet.
Det känns som att Pandev aldrig kommer bli något med den inställningen, det finns många som vill flytta men väntar på ett senare tillfälle istället för att skapa uppror.
**********

Igår hölls den årliga FIFA galan där pris delas ut till årets mål och världens bästa spelare.
Årets mål tilldelades Ronaldo, kolla in målet i klippet i mitt tidigare inlägg.
Årets spelare blev föga förvånande Lionel Messi som varit fenomenal i år.
Det mest intressanta var listan där man såg vem som röstat på vem.
Intressant är att Diego Maradona röstade på Zlatan som tredje bäst i världen. Inte illa att få en sån bedömning av fotbollsguden han själv.
Hela listan här: http://www.fifa.com/mm/document/classic/awards/01/15/14/83/resultsfwpg09menforfifa.com.pdf riktigt intressant lista!
**********

Nu börjar jag ge upp hoppet om Iván Obolo. Endast tomten kan rädda han kvar i AIK nu. Expressen hävdar att 3 klubbar jagar honom, och att hans tidigare klubb Arsenal De Sarandi ligger närmast till hands.
AIK kan inte på något sätt matcha Arsenal De Sarandi's kontraktförslag som ligger på 150-200 000. Iván har sagt att han trivs i AIK, vilket jag är säker på att han gör. Men jag är också säker på att han trivs bättre i sitt hemland med en fetare lön.
Om han nu går så krönte han säsongen perfekt med en Dubbel, mål och målgivande passning i cupfinalen.
Ersättare hittar AIK förmodligen i Brasilien där Sir Mikael Stahre och Mr. Björ Wesström scoutat under en längre tid. Jag är säker på att de hittar något bra.
Annars skulle ett byte vara intressant. AIK fick Arsenal De Sarandis 20åriga anfallare Jonathan Lopez som spelat 9 matcher och stått för 2 assist. Orimligt, men kul att fantisera. Eller varför inte 21åriga Franco Jara från samma klubb som gjort 17 matcher, 6 mål och 1 assist. Också orimligt, men lika kul att fantisera fortfarande.
Eller 18 åriga innermittfältaren Claudio Mosca som redan gjort 13 matcher för klubben. Inga mål eller assist dock.
Orimligt han med.
**********

Idag blir det en lugn hemmadag, räkna med fler inlägg under dagen.
För övrigt gick Blood Diamond på TV för någon dag sedan. Hade inte sett den tidigare, men ruskigt bra film! Rekomenderas verkligen. Trots att den inte har något med fotboll att göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0